Női kosárlabda Euroliga

2022.12.08. 09:32

A fordulás után voltak szép dolgai a KSC csapatának Bourges-ban

Nagyon elégedett volt csapata második félidőben nyújtott teljesítményével Djokics Zseljko, az Atomerőmű KSC Szekszárd vezetőedzője.

TEOL

Djokics Zseljko a vereség ellenére látott pozitívumokat a szekszárdiak játékában

Fotó: FIBA

Voltak jó pillanatai, s akadtak periódusok, amikor benne volt a szekszárdiak játékában egy szoros eredmény, de a Tango Bourges Basket végül kihasználta, hogy foghíjasan érkezett az Euroliga-találkozóra a KSC, és sima, huszonegy pont különbségű győzelmet aratott. 

A szekszárdiaknak a harmadik vereségük volt ez a 2022/2023-as szezonban, mindegyiket idegenben szenvedték el. 

„Nagyon agresszíven fogtak minket a franciák, akiknél visszatért a sérülés miatt régóta nem játszó Alix Duchet. Huszonkét labdát adtunk el, ez volt a vereségünk kulcsa, de a második félidei teljesítményünkkel nagyon elégedett vagyok. Megmutattuk, hogy van tartásunk, és nagyjából egál meccset játszottunk a térfélcsere után. Tudtunk sok mindent gyakorolni is, bízom benne, hogy betegségeink és sérüléseink dacára újra jó formába lendülünk” – összegzett a szekszárdiak vezetőedzője.

A KSC hazai pályán két El-meccséből kettőt nyert, ami jó előjel a jövő szerdai, Virtus Segafredo Bologna elleni találkozó előtt. 

A szerda esti Bourges–Szekszárd meccsről itt olvashat beszámolót. KATTINTSON IDE!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!