Női kosárlabda

2023.02.02. 17:35

Szerződést bontott Victoria Vivians-szel az Atomerőmű KSC Szekszárd

Távozik az Atomerőmű KSC Szekszárdtól Victoria Vivians, mindezt szűkszavú közleményben tette közzé a klub.

R. G.

Victoria Vivians már nem lesz ott a KSC-ben a szezon hátralévő meccsein

Fotó: Makovics Kornél

„Ezúton tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy klubunk közös megegyezést követően felbontotta Victoria Vivians szerződését. Az amerikai hátvéd, aki a nyáron érkezett együttesünkhöz, távozott Szekszárdról. Victoriának köszönjük az eddigi játékát és sok sikert kívánunk további karrierjéhez” – idézte Szabó Gergő ügyvezető-elnököt a klub honlapja.

Victoria Vivians nem nyújtott rossz teljesítményt a KSC-ben. A magyar bajnokságban 17 mérkőzésen lépett pályára szekszárdi színekben, s átlagban 12,1 pontot, 4,2 lepattanót és 12 gólpasszt jegyzett. Az Euroligában meccsenként 16,5 pont, 5,6 lepattanó és 2,8 gólpassz került a neve mellé. 

A szekszárdiak a magyar bajnokságban az ötödik helyen állnak, az Euroligában pedig csoportjukban hatodikak. A női válogatott Európa-bajnoki selejtezői itthon a következő két hétben nem rendeznek mérkőzéseket, a KSC legközelebb február 16-án a Sopron Basket otthonában játszik kupameccset, a tét az MK négyes döntőjébe kerülés. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!