Tárlat

2023.02.08. 20:26

Johnny Deppel is találkozhatunk Bonyhádon

Kersák Viktória Sztárportrék című tárlata nyílt meg Bonyhádon a Vörösmarty Mihály Művelődési Központban szerdán, délután öt órakor.

F. E. B.

A megnyitó után többen is odafordultak kérdéseikkel az alkotóhoz

Fotó: Máté Réka

A tárlatot egészen február 24-ig láthatja a közönség. A megnyitón a Voisingers karnagya, Balásy Szabolcs működött közre a Bartók Béla Zeneiskola magánének tanszakának növendékeivel.

Balásy Szabolcs nyitotta meg a tárlatot
Fotós: Máté Réka

Kersák Viktória a pécsi Babits Mihály Gimnázium diákja, igazi multitalentum. A fiatal tehetség rajong a művészetekért, a rajzolás mellett fotózik és verseket ír, mindemellett a Babits kórusának és a Voisingersnek is tagja.

Szép számmal jelentek meg az érdeklődők a megnyitón
Fotós: Máté Réka

A jobbféltekés-rajztechnikával készült alkotásai fényképszerűen valósághűek. A kiállítást megtekintők olyan sztárok portréivel találkozhatnak, mint Johnny Depp, Robert de Niro, Tom Hanks és Ewan McGregor, tudtuk meg Lukács József rendezvényszervezőtől.

A bonyhádi tárlat Kersák Viktória immár második önálló kiállítása, melyre A4-es méretű képeit hozta magával.

Az alkotó, Kersák Viktória
Fotós: Máté Réka

– A sztárportrék grafitceruzával és pasztellkrétával készültek. Hoztam egy kakukktojást is, egy portét Szekszárd szülöttéről, Babits Mihályról is – mondta az alkotó.

Sok érdekességet osztott meg lapunkkal az ifjú tehetség, melyekről a későbbiekben számolunk be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában