Meddig tűrjünk?

2023.03.19. 19:02

Mit lehet tenni az ordibálós szomszédokkal?

Rengeteg írás, panasz volt már itt a Postabontás rovatban arról, hogy a hangosak a szomszédok. De mit lehet tenni az ordibálós szomszédokkal? - teszi fel a kérdést a társoldalunk, a bama.hu egy olvasója.

DCZ.V.

Illusztráció: Shutterstock

Én úgy gondolom, végtelen türelmes ember vagyok, nem szoktam átjárkálni azért, hogy egy kicsit tekerjenek lejjebb a hangerőn. Nem egyszer volt már, hogy valaki úgy gondolta egy hónapon keresztül, hogy minden áldott nap este tíz után kell porszívózni. Az egyetemisták rendszerint szerveznek házibulit hétvégente, amikor is megesik, hogy ordítva hánynak ki a terasz ablakon. A többi szomszéd sérelmezi ezeket a dolgokat, ilyenkor jön az, hogy jó erős kopogás veszi kezdetét a radiátorcsövön keresztül. 

A mai nappal azonban betelt a pohár. Békésen néztük a délutáni mesét a gyerekkel, amikor is valaki torka szakadtából neki állt káromkodni és üvölteni az asszonnyal, ami nem érdekelne, abban az esetben, ha ezt csak én hallanám. De nyilván a gyerek fület hamar megütik az ilyesfajta csúnya szavak és magyarázkodhattam, mi történik.

A hangoskodás egyébként nem hagyott alább én pedig azon gondolkoztam közben, hogy ha tovább folytatja az üvöltözést még a végén agyvérzést kap az ember.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában