Fegyelmi határozatok

2023.03.30. 17:45

Botrányokkal teli forduló után repkedtek az eltiltások a Fegyelmi Bizottság ülése után

Tizenegy labdarúgó és két vezetőedző összesen huszonegy mérkőzésről szóló eltiltást kapott az MLSZ Tolna Megyei Igazgatóság Fegyelmi Bizottságától.

Berg Sándor

Illusztráció

Fotó: AFP

A legsúlyosabb büntetést Horváth Kálmán, az Iregszemcsei SE labdarúgója kapta, akit a 78. percben állított ki a játékvezető a Döbrököz elleni idegenbeli bajnokin. A játékost 4 (négy) soron következő megyei III. osztályú felnőtt bajnoki mérkőzésen való részvételtől tiltotta el a TMLSZ Fegyelmi Bizottsága. 

Mint arról beszámoltunk, a Tengelici SE–Zönge SE megye kettes újoncrangadó első félidejében két kölesdi futballistát állított ki a játékvezető, közülük Nagy Péter játékos-edző egy, Koller Brendon három mérkőzést kénytelen kihagyni. A vendégek a második félidőre már nem jöttek ki, ennek szankcióját és a mérkőzés hivatalos végeredményét információink szerint jövő héten tárgyalják az illetékesek.

Nem maradt következmények nélkül a megyei élvonal rangadója, a Bölcske–Dunaföldvár sem: a hazai együttesből Süvöltős Adrián Viktor, a vendégeknél Havasi Dániel kapott két mérkőzésre szóló eltiltást. Emellett a Bölcskei SE sportszervezetet a soron következő 3 (három) hazai bajnoki mérkőzésen a rendezői létszám 15 főre történő felemelésére, valamint sportszövetségi ellenőr fogadására és eljárási költségeinek viselésére kötelezik.

A Fegyelmi Bizottság hivatalos értesítőjét >>> IDE KATTINTVA <<< nézheti meg.

Ezt olvasta már?

Nem ment ki a második félidőre a Zönge SE, félbeszakadt a bajnoki Tengelicen
Sörösdobozt is dobtak a dunaföldvári gólszerző felé a bölcskei rangadón
Havasi hajrában szerzett góljával győzött a Dunaföldvár Bölcskén
Börzsönyi sikerével a Nagymányok letaszította az élről a Pakson botló Mórágyot

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!