Ittasan, jogsi nélkül

2023.03.31. 10:42

Semmi sem stimmelt a balesetet okozó motorosnál

Hat anyagi káros baleset történt Tolna vármegyei útjain 2023. március 30-án, tájékoztatott pénteki közleményében a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Képünk illusztráció

Forrás: Shutterstock

Csütörtökön délután egy órakor a 6534-es számú úton történt egy baleset. Z-tech típusú segédmotoros kerékpárral közlekedett Csikóstőttős irányából Kaposszekcső irányába egy 44 éves csikóstöttösi férfi. Mögötte, vele azonos irányban haladt egy autó. A 37-es kilométerszelvényben a motoros balra kanyarodva kívánt a kerékpárútra hajtani. Figyelmetlensége miatt nem észlelte, hogy a korábban mögötte haladó kocsi már az előzésébe kezdett, így összeütköztek. 

A rendőri intézkedés során a helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a motoros vezetési jogosultsággal nem rendelkezik, bukósisakot nem használt és a járműre nem kötött biztosítást. Ráadásul a szonda is pozitív értéket mutatott, így 30.000 forint közigazgatási bírságot szabtak ki részére.

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában