Megyei II. osztályú foci

2023.06.01. 12:22

Kizárták a Simontornyát a bajnokságból, elmarad a Madocsa elleni mérkőzés

A simontornyaiak kizárásával a tabellán nem történt változás, a Nagymányok bajnoki címe és a Mórágy ezüstérme nincs veszélyben.

B. S.

„A Magyar Labdarúgó Szövetség Tolna Megyei Igazgatóság Versenybizottsága a Simontornya TC 22 felnőtt korosztályú csapatát az MLSZ Versenyszabályzata 46.§. /2/ bekezdés a./2. pontja alapján a 2022/2023. évi Megyei II. o. felnőtt korosztályú bajnokságból kizárja, egyidejűleg a Versenyszabályzat 46.§ /1/ bekezdés g. pontja értelmében a Simontornya TC 22 Megyei II. o. felnőtt korosztályú bajnokságban eddig lejátszott mérkőzései eredményét törli, és a csapatot a tabella utolsó helyére helyezi.” – áll a TMLSZ hivatalos értesítőjében.

A Versenyszabályzat ide tartozó pontja szerint a klub felnőttcsapata három alkalommal (hazai, illetve idegenbeli) mérkőzésre nem állt ki. Ez az őszi szezonban a Tolna elleni vendégszereplés, valamint az előző két fordulóban az ASE Paks elleni idegenbeli és múlt héten a Nagymányok elleni hazai bajnoki alkalmával valósult meg.

Ennek értelmében elmarad a szombatra kiírt Madocsa SE–Simontornya TC bajnoki mérkőzés, az ifjúsági találkozót viszont 17 órától megtartják.

A simontornyaiak kizárásával a tabellán nem történt változás, a Nagymányok bajnoki címe és a Mórágy ezüstérme nincs veszélyben. A dobogóra még a Fadd és a Bonyhád-Börzsöny pályázik, előbbi éppen az aranyérmeshez látogat, utóbbi együttes Tolna otthonában lép pályára.

A 13 csapattal induló megyei II. osztályt így tizenegyen fejezik be, miután a tavaszi rajt előtt a Dunakömlődi SE jelentette be, hogy visszalép a pontvadászattól.

Megyei II. osztály, a 22. forduló programja
Június 3., szombat: Nagymányoki SE–Faddi SE 17, Aparhanti SE–Tengelici SE 17, Tolna VFC–Bonyhád-Börzsöny SE 17 óra
Június 4., vasárnap: Mórágyi SE–Kisdorogi FC 17 óra
Szabadnapos: ASE Paks, Zönge SE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!