Labdarúgás

2023.06.03. 16:00

Tevelen indítja országjáró fociturnéját jövő vasárnap a Dárdai Team

Idén nyáron sem marad el a Dárdai Pál nevével fémjelzett fociturné, amely három Tolna vármegyei települést is érint.

R. G.

Dárdai Pál, Márton Gábor, Bakalár László és Badalik Szabolcs a kispadon. Elég jó kis cseresor

Fotó: Makovics Kornél

A Dárdai Team jövő vasárnap, azaz június 11-én Tevelen, a helyi öregfiúk ellen játssza az első gálameccsét, mégpedig este hat órától. A megszokott gárdát láthatja majd a közönség, mondta el a TEOL.hu-nak Bakalár László mérkőzésszervező, a Hertha BSC vezetőedzőjének jóbarátja. 

A teveli összecsapás jótékonysági célt szolgál, a mérkőzés bevételét a helyi utánpótlás támogatására fordítják majd. Nagy nevekben nem lesz hiány idén sem, jönnek a Fehér-testvérek, Csaba és Attila, de pályára lép Egressy Gábor, Szélesi Zoltán, Juhász Roland, Márton Gábor, és több korábbi NB I-et is megjárt futballistát is láthat, aki figyelemmel kíséri a csapat fellépéseit. Természetesen Dárdai Pál is játszani fog, ahogy a fiai fellépésére is jó esély van. 

A Dárdai Team Tevel mellett még két tolnai településre fut be júniusban. Egy héttel később Simontornyára látogat a gálacsapat, majd pedig Zombán zárja le a vármegyét is érintő fellépései sorát. Persze a nyár folyamán még máshol, főképp a Balaton környékén is lehet majd látni Dárdaiékat, akik tavaly Kakasdon, Kisdorogon, és Gerjenben is játszottak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!