NB III-as osztályozó

2023.06.04. 19:47

Már az odavágón óriási lépést tett az NB III-ba kerülés felé a Dunaföldvár

Az FC Dunaföldvár idegenben is magabiztosan nyert vasárnap este az NB III-ba jutásról döntő osztályozós párharc első találkozóján, így nagy lépést tett a feljutás felé.

R. G.

Varga Balázs alakulata az első félidőben már három góllal vezetett a zalai bajnok Semjénháza ellen, a második félidőben pedig ehhez tett hozzá egy újabbat, amivel nemcsak a meccset, hanem jó eséllyel a párharcot is eldöntötte. A végén a hazaiaknak összejött a szépítés, de ez sovány vigasz számukra.  

A nagyszünetben óriási vihar csapott le a településre, mindenféle túlzás nélkül írhatjuk, hogy bokáig érő vízben fociztak a második félidőben a csapatok. 
A földváriak már az idegenbeli összecsapáson nagy lépést tettek a harmadik ligába kerülés felé, a párharc második összecsapását most vasárnap, június 11-én, 17 órától játsszák a csapatok Dunaföldváron. 

Osztályozó az NB III-ba jutásért, 1. mérkőzés
Semjénháza SE–FC Dunaföldvár 1–4 (0–3)
Semjénháza, V: Jakab Á. (Ország P., Nagy B.). Semjénháza: Szakmeiszter Á. – Horváth P. (Dobri, 82.), Domján, Schuller, Szakmeiszter J., Csongár (Bagó, 53.), Szalai D., Kapuvári, Pápai, Bagó, Bakos. Vezetőedző: Kovács Imre. Dunaföldvár: Ivancsics – Kónya (Hompót D., 89.), Koszó, Horváth A., Kun – Petneházi, Dorogi, Fröhlich Roland (Rabi, 77.) – Szedmák (Csendes, 60.), Gellén, Puskás Z. (Havasi, 77.). Vezetőedző:  Varga Balázs. 
Gólszerzők: Kapuvári (86.), illetve Gellén (40., 64.), Puskás Z. (42.), Szemák (44.). 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!