Vádirat

2023.06.09. 10:04

Csonttörésig ütötte, rúgta a férfit egy szekszárdi söröző előtt

A Szekszárdi Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat egy 20 éves fiatal férfi ellen – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Főügyészség.

teol

Illusztráció: Shutterstock

A vádirat szerint a vádlott 2022. december 4-én hajnalban, az egyik szekszárdi sörözőben konfliktusba került egy általa korábban nem ismert férfivel, a későbbi sértettel. A vádlott és a sértett is fogyasztott alkoholt.

Ezt követően már az utcán, a söröző előtti területen az ittas vádlott további szóváltást követően ököllel arcon ütötte a sértettet. A sértett az ütés következtében a földre esett, ahol a vádlott tovább folytatta a bántalmazását oly módon, hogy test-szerte több alkalommal megütötte és megrúgta őt. A sértett a bántalmazás következtében nyolc napon túl gyógyuló, súlyos, töréses sérülést szenvedett.

A büntetlen előéletű vádlottal szemben a járási ügyészség végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását szorgalmazza a Szekszárdi Járásbíróságnál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában