Pompa házak előtt

2022.06.25. 20:10

Virágba borult Lócs - A vendégcsalogató Rózsafesztiválon a helyiek is jól szórakoztak - fotó

A második Rózsafesztivál is kiválóan sikerült a picike faluban, nem csak a kulturális és biciklis program, hanem az itt élők aktivitása miatt, akik szó szerint virágpompát hoztak létre a porták előtt.

Vas Népe

Horváth Ildikó polgármester és a néptáncos lányok: Nagypáli-Lugosi Annabell, Kovács Hanna, Németh Dorka

Forrás: Szendi Péter

Volt kerékpáros rózsatúra, nyitva voltak a templomok és a Tűzoltó Múzeum, lehetett örülni lovaknak, felléptek a gyermek néptáncosok, voltak koncertek, tábortűz, fotókiállítás, ugrálóvár. Horváth Ildikó polgármester köszöntötte a rendezvénysátornál összegyűlő embereket a Rózsafalu Civil Egyesület (RÓCI) nevében is, kiemelte, hogy a környékbeliekkel is szeretnék megismertetni közösségük kincseit. 

Forrás: Szendi Péter

A RÓCI még csak kétéves, de már nagyon sok sikert ért el, egyebek közt a faluszépítésben. A régi tárgyak feldíszítése a porták előtt párját ritkító külsőt kölcsönöz a falunak, a rengeteg virágos enteriőr ámulatba ejtette a fesztiválra érkezőket, felejthetetlen, visszatérésre bíztató faluképet mutatott számukra. 

Forrás: Szendi Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában