Baleset

2022.06.30. 11:40

Árokba csapódott és felborult egy autó Toronyban - helyszíni fotók

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Csütörtök délelőtt egy Opel Combo gépkocsi haladt Toronyban a Rohonczi utcában, amikor a sofőr észrevette, hogy az Orgona utca felől az elsőbbségadás kötelező tábla ellenére egy Mini vezetője megállás nélkül kihajt elé féktávolságon belül a védett útra.

Az Opelt vezető férfi balra rántotta a kormányt, de ekkor meglátta, hogy szemből is jármű érkezik, ezért ismét jobbra kormányozta az autót, de közben a szabálytalan Mini az Opel jobb hátuljának ütközött, ami miatt az Opel vezetője elvesztette uralmát a jármű felett és az út mellett lévő több méter mély árokba hajtott, ahol felborult.

Az Opel vezetője használta a biztonsági övet, a borulás után sértetlenül szállt ki a totálkárosra tört autóból, a mentők megvizsgálták a helyszínen, de nem kellett kórházba szállítani.

A műszaki mentésben a szombathelyi hivatásos és a toronyi önkéntes tűzoltók segédkeztek, a mentés idejére az érintett útszakaszt teljesen le kellett zárni.

Forrás: Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!