A hét ingatlana

2022.08.14. 11:30

Dozmaton eladó egy “Az év legszebb lakóháza díjas” Ujj Mészáros Krisztina parasztház! - fotók

Bár Ujj Mészáros Krisztina a címet egy balatoni, csopaki ház kapcsán nyerte el idén tavasszal, a Dozmaton kínált parasztházra sem lehet senkinek panasza. Jöjjön egy 119,7 milliós kuriózum a harmónia szerelmeseinek! Hogy az építész rokona-e a kiváló rendezőnek, Ujj Mészáros Károlynak, arra nem találtunk így hirtelen bizonyítékot. De a jó ízlés és a ritka név azért legalább is gyanús…

ingatlanbazar.hu

“Egy valóra vált álom a modern parasztházak szerelmeseinek! Nehéz szavakba önteni azt az érzést, amit ezen ingatlan megtekintésekor tapasztal az ember.Egy igazi kuriózum!A Nyugati országhatártól pár perces távolságra, Dozmaton található ingatlanunk, ami egy zsákutca utolsó házaként közel 2000 m2-es területen, 2013-ban került megépítésre Ujj-Mészáros Krisztina építész tervei alapján.

Információk röviden:-2 szintes, tornácos ház, a földszinten: nappali, hálószoba fürdővel, wc-vel, háztartási helyiség, wc-kézmosó- bidé, konyha, kamra, étkező emeleten: nappali, dolgozó szoba, fürdő-wc (kialakítható akár 3 hálószoba is)- parkosított udvar, fúrt kút, öntöző rendszer, körbekerített, duplagarázs- tároló, kisház tusolóval, wc-vel, fedett kiülő, gyümölcsöskert, fantasztikus környezet, kamera, riasztó rendszer.Rövid időn belül birtokba vehető. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában