Virágos Sárvár

2022.09.26. 07:00

A sárváriak szeretik a virágokat

Átadták a Virágos Sárvárért! környezetszépítő verseny díjait a város legvirágosabbnak ítélt házai, erkélyei és vállalkozásai tulajdonosainak.

PA

Fotó: Pajor András

Az önkormányzat által idén is meghirdetett akció legjobbjainak jutalmazását a Posta téren szervezett Környezetvédelmi naphoz kapcsolódva tartották meg.

– A virágok szeretete sok sárvárinak az életformájává vált – számolt be köszöntőjében dr. Szijártó Valéria, címzetes főjegyző, a verseny ötletgazdája. A kategóriák díjait a város vezetői, a zsűri tagjai, az adott körzet önkormányzati képviselője és a díjfelajánlók adták át.

Sárvár Legvirágosabb Háza 2022-ben a zsűri döntése alapján az Ungvár u. 5. szám alatti lett, a díjat Czeglédy László és felesége kapta. Az erkélyek közül a Celli út 41. volt a legvirágosabb.

– Ha az ember szereti a rózsákat, akkor nem nehéz egy szép erkélyt kialakítani – mondta el a díjátadón Németh Gyuláné tulajdonos. A legvirágosabb vállalkozás kategória győztese a Tizenháromváros u. 1. alatt található panzió lett. Elismerést kaptak a második és harmadik helyezettek, és kilenc ingatlant jutalmaztak különdíjjal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában