Gyermekmosoly2022

2022.09.27. 17:10

Vas megye legszebb gyermekmosolyai - Átadtuk az idei pályázat díjait - fotók

Vas megye legédesebb gyermekmosolyai mögött profi módon kampányoló családok is állnak. Átadtuk az idei Gyermekmosoly fotópályázatunk nyerteseinek a Játéksziget ajándékutalványokat kedden délután.

Merklin Tímea

Fotó: © Unger Tamás

Sok szülőnek sikerült elkapnia a pillanatot a gyors és sokat használt telefonos fotózás révén, amikor gyermeke felvillantotta azt a mosolyt, amit érdemesnek találtak benevezni a versenybe. Pásztor Zoltán megbízott főszerkesztő szerkesztőségünkben üdvözölte a két kategória első három helyezettjét, akiknek gratulált, és átadta az ajándékokat.  

A 3 év alattiak közt első lett a kőszegi Deák Nadim, aki a szüleivel, Szigetvári Beátával és Deák Zoltánnal érkezett. A család jelmezben vonult fel az ostromnapokon, a kisfiút is beöltöztették töröknek, az indulás előtt készült a pályázatnyertes kép. Az apuka volt a kampányfőnök: mindennap írt az összes ismerősnek egy hónapon át, hogy szavazzanak, a barátok megosztásokkal segítettek.  

- Kemény meló volt – mondta Deák Zoltán, aki sikeres hadjáratot folytatott, több mint háromezer szavazatot gyűjtött.  

Második lett az egyéves Szanyi Botond Zétény, akit Sárvárról hozott a díjátadóra édesanyja, Kopácsi Vivien. A pályázatra az anyuka egy telefonnal készített fotójával neveztek, amelyen Botond a babakocsiban ülve mosolyog. A fiúcska sikeréért az egész család kampányolt: akár naponta ötször megosztották a posztot, hogy hol lehet Botondra szavazni.  

Harmadik helyezést ért el a 7,5 hónapos Csajbók Benett, aki Bobáról érkezett a szüleivel, Jánosa Evelinnel és Csajbók Erikkel. Kiválasztották a Benettről készült legjobb tizenöt képet, melyek közül a családtagok szinte egyhangúlag ugyanazt javasolták versenyképesnek: a kisfiú fekszik az ágyon, és egy reggeli mosolyát küldi a szülei felé. A család és a barátok megosztásokkal segítették a voksolást a közösségi oldalakon, így sikerült nagy szavazótábort gyűjteni.  

Harmadik helyezett lett a vépi Horváth Bence Gergő, akit az édesanyja, Szerdahelyi Bettina hozott a díjátadóra. Egy óvodai ballagás előtt készült, ünnepi ruhába öltözött fotóval pályáztak, az édesanya választása alapján, a nagymama kampányolásával megtámogatva, akinek sok ismerőse van. Bence legót szeretne kapni az ajándékutalványon, mert szívesen épít autókat, kedvence a rendőrkocsi. A fiúcska első osztályba jár a vépi iskolában, kedveli a tanítónőt, Anett nénit, és azt a helyzetet is, hogy hárman ülnek egy padban: jobbról is egy kislány, meg balról is. Így a kérdésre, hogy mit szeret jobban, az írást, az olvasást vagy a matekot, nem meglepő az a válasz, hogy a Fannit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában