Vádemelés

2022.09.28. 08:07

Szombathelyen bérelt lakásában több alkalommal is szexelt kiskorú lánnyal egy hatvanas férfi

A vádlott ezért pénzt és ajándékokat adott a sértettnek, még az együttlétekről több videófelvételt is készített, melyeket a mobiltelefonján tárolt.

vaol.hu

Forrás: Pixabay

A Vas Megyei Főügyészség közleményben arról tájékoztatta lapunkat, hogy a Szombathelyi Járási Ügyészség gyermekprostitúció kihasználásának bűntette, gyermekpornográfia bűntette és épület rendelkezésre bocsátásával elkövetett prostitúció elősegítésének bűntette miatt emelt vádat azzal a hatvanas éveiben járó férfival szemben, aki a vád szerint 2020 évben, az általa bérelt szombathelyi lakásban több alkalommal szexuális kapcsolatot létesített egy kiskorú lánnyal. A vádlott ezért pénzt és ajándékokat adott a sértettnek, még az együttlétekről több videófelvételt is készített, melyeket a mobiltelefonján tárolt. A vádlott pedig 2021 júniusa és 2021 szeptembere közötti időszakban az általa bérelt lakást pedig napi 10.000 forintért prostitúciós tevékenységet végző személyeknek rendelkezésére bocsátotta. A vádlott büntetőjogi felelősségéről a Szombathelyi Járásbíróság fog dönteni.

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában