Magyar bajnoki címet szereztek

2022.10.03. 10:04

Éremesőben a Lorigo - Három aranyérmet, hat ezüstérmet és hét bronzérmet is hazahoztak - fotók

Fantasztikus eredményekkel tértek haza a Lorigo Táncsport Egyesület táncosai a hétvégi Formációs Magyar Bajnokságról, majd a Gála kupáról, amelyet Zalaegerszegen rendeztek.

Merklin Tímea

A Lorigo TSE három koreográfiával indult a Formációs Magyar Bajnokságon. A junior csapat Magyar bajnoki címet szerzett  standard-mix kategóriában a Kaliforniai álom című koreográfiájával. Junior korosztályban latin kategóriában ezüstérmes lett a Lorigo csapata a Minions koreográfiával. 

A junior és zömében ifjúsági korosztályú táncosokkal a felnőtt standard-mix kategória legfiatalabb csapataként ezüstérmet szerzett a Lorigo TSE-A csapata a Crazy Heroes című koreográfiájával. Ezzel jogot nyertek arra, hogy mehetnek a jövő évi formációs világbajnokságra. 

A formációs csapatok koreográfiáját Nagy Júlia készítette. 

Hasonló sikerrel, és éremesővel folytatódott a másnap is az egyéni versenyszámokban, ahol három aranyérem, hat ezüstérem, és hét bronzérem született. Felkészítő edzők: Elekes Helga, Gombkötő Balázs, Nagy Júlia, Faludiné Lovas Henriette voltak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában