Baleset

2022.12.01. 13:20

Kamionnal ütközött, majd szalagkorláton akadt egy autó Körmendnél - helyszíni fotók

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Csütörtökön a déli órákban egy Hyundai személyautó haladt a 86-os főúton Körmend irányába Nádasd felől, amikor Körmend határában a jármű lassan áttért a szembejövő sávba, ahol egy lengyel rendszámú Scania kamion érkezett. A Scania vezetője vészfékezett, de amikor látta, hogy a személyautó változatlan sebességgel halad felé, akkor a sofőr balra, a szembejövő sávba kormányozta a kamiont, amivel sikeresen elkerülte a frontális ütközést, így a személyautó a kamion jobb oldalának ütközött, majd megpördült és a szalagkorlátra felhajtva állt meg.

A személyautó vezetője a balesetben könnyebben megsérült, a mentők kórházba szállították. Vizsgálják azt, hogy a baleset amiatt történhetett-e, hogy a személyautó vezetője rosszul lett. 

A mentés és a helyszínelés idején rendőri irányítás mellett, félpályán, váltakozó irányban haladt a forgalom az érintett útszakaszon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában