Előrejelzés

2022.12.05. 08:03

Egyre többfelé lehet eső

koponyeg.hu

Forrás: VN-archív

Hétfőn a Dél-Alföldön némi napsütésre számíthatunk, azonban az ország nagy részén marad a borult, párás, szürke időjárás. A déli óráktól délnyugat felől egyre többfelé várható eső. A délkeleti szél megélénkül. 5 és 11 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedden hajnalban, reggel többfelé, később már csak a keleti területeken várható (akár kiadós) eső, záporeső. A csapadékrendszer mögött, a Dunántúlon felszakadozik a felhőzet, kisüt a nap. Megélénkül az ÉNy-i szél. 7 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szerdán reggelre sűrű ködfoltok képződnek, melyek néhol egész nap megmaradnak. Az erősen felhős égből főleg a déli tájakon fordul elő eső, zápor. Estefelé északnyugat felől átmenetileg csökken a felhőzet. 3-9 fok valószínű.

Csütörtökön és pénteken erősen felhős, vagy borult lesz az ég, és több helyen, több alkalommal alakulhat ki eső, záporeső. A délkeleti szél gyakran lesz élénk. 4 és 12 fok között változik a hőmérséklet.

Forrás: koponyeg.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!