Meglepetés

2022.12.06. 13:03

Kerek születésnapja alkalmából köszöntötték Elza nénit - fotók

Kovács Rudolfné Racker Erzsébetet köszöntötték kilencvenedik születésnapja alkalmából a településen. Összejött az asszony népes családja, emellett Alsószölnök képviseletében is többen meglátogatták a jeles alkalomból.

Tóth Judit

Fotó: Szendi Péter

A kerek születésnap alkalmából összegyűlt a nagy család, hogy mindenki köszöntse Elza nénit, merthogy Kovács Rudolfné Racker Erzsébetet így ismerik a legtöbben. Elza nénit három gyermeke - Katalin, Brigitta és Rezső-, hat unokája és nyolc dédunokája lepte meg a kerek évfordulón ajándékkal, virággal, tortával. Az asszony aktív éveiben dolgozott a szentgotthárdi szociális otthonban, nyugdíjba a vasúttól ment. Régóta özvegy, jelenleg egyedül él, ellátja magát, de nagy örömére a család gyakran meglátogatja.

Monek Zsolt, Alsószölnök polgármestere és Borbély Tibor alpolgármester a település jókívánságait tolmácsolták, egyúttal átadták Orbán Viktor miniszerelnök üdvözletét és köszöntő emléklapját. A születésnapi összejövetelen ott volt Czuczainé Skaper Hilda, az alsószölnöki Német Nemzetiségi Önkormányzat elnöke és Kereszturiné Pavlics Tímea elnökségi tag. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában