Baleset

2023.03.22. 11:07

Egy ember megsérült egy szombathelyi balesetben - helyszíni fotók, videó

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Szerdán délelőtt személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt Szombathelyen, a Paragvári utcában. Egy Nissan teherautó kanyarodott ki a Bem József utca felől jobbra a Paragvári utcára, a sofőr megállt, mivel a gyalogátkőhelyen épp egy gyalogos kelt át.

Forrás: Horváth Balázs

 A teherautó mögött ugyanekkor egy Peugeot személyautó érkezett, aminek a vezetője viszont későn vette észre a megálló teherautót, ezért a hátuljának ütközött. A balesetben a Peugeot vezetője - egy hölgy -, könnyebben megsérült, őt a mentők a szombathelyi kórházba szállították.

A baleset helyszínére elsőként egy éppen arra járó, beteget szállító mentőautó érkezett, akik azonnal megkezdték a sérült ellátását a helyszínre riasztott kocsi érkezéséig. A mentésben a szombathelyi tűzoltók is részt vettek, a mentés és a helyszínelés idején előtt teljes útlezárás volt érvényben, később egy sávon megindult a forgalom.

Forrás: Horváth Balázs
Forrás: Horváth Balázs


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában