Ingatlanajánló

2023.04.02. 11:30

A hét ingatlana: amikor perzsa szőnyeg és a modern kanapé találkozik Szombathelyen - fotók

A sárvári Batthyány utcában találtuk az alábbi, izgalmas hirdetést a helyi ingatlan kínálatban. A 32 millió forintért kínált, belvárosi lakás abból a szempontból ritkaság, hogy izgalmas átmenetet képez a klasszikus, antik bútorok és a modern lakberendezési tárgyak világa között…

vaol.hu

Forrás: Ingatlanbazár

“Sárvár településen kínálunk eladásra egy 1 emeletes, tégla építésű ház 1. emeletén elhelyezkedő 58 nm-es, téglalakást, amiben 2 szoba található, konvektor fűtéssel rendelkező jó állapotú ingatlan. A parkolás beállón megoldott. Az átlagos gázfogyasztás az államilag meghatározott lakossági átlagfogyasztás alatt van. Az átlagos áramfogyasztás az államilag meghatározott lakossági átlagfogyasztás alatt van. Sikeres adás-vétel esetén már 3 hónapon belül birtokba is vehető. Eladásra kínálok Sárvár belvárosában a Batthyány utcában egy 1 emeleti lakást. 

Forrás: Ingatlanbazár

A lakásban nappali, étkező - konyha, kamra , fürdőszoba, külön WC, előszoba található. Az ingatlan egy 3 lakásos társasház 1 emeletén helyezkedik el. A lakás 58 m2. Az ingatlanhoz tartozik parkoló is a zárt udvarban. Az ingatlan tégla építésű, fűtése gázkonvektorral történik. Az ingatlan befektetésnek is kiválóan alkalmas, teljesen bútorozott és felszerelt konyhával rendelkezik. Számos vendéglátó egység, bolt, iskola, óvoda, turisztikai célpont megtalálható a közelben, amik gyalogosan is könnyen elérhetőek! Megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges. [...]”

Forrás: Ingatlanbazár

További izgalmas házak és otthonok az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közüljük.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!