Kosárlabda

2023.05.29. 08:09

Fieszta Körmenden - Sokan ünnepeltek a bronzcsapattal (fotók, videók)

Az NB I-es kosárlabda-bajnokság bronz párharcának utolsó összecsapását megnyerő (83-96) Egis Körmendet kitörő örömmel fogadták szurkolói a városi sportcsarnoknál.

Sütő Dániel

Forrás: Szendi Péter

A Rába-partiak akárcsak anno a Szolnok, úgy most a Zalaegerszeg ellen is alaposan felszívták magukat. A korábbi meccseken mindig a második félidőben nőtt a Körmend fölé a ZTE, ezúttal azonban - a lehető legjobbkor - épp fordítva történt. A vasi piros-feketék 13 ponttal diadalmaskodtak és megszerezték a bronzérmet. 

A találkozó után a csapat játékosai, edzői és a stábtagok évzáró vacsorát tartottak, majd a sportcsarnokhoz vonultak, hogy együtt ünnepeljék meg szurkolóikkal a nagy sikert. Talán még a legvérmesebb szurkolók sem gondolták, hogy ebből még dobogó is lehet. Ugyanis nehezen indult ez a szezon az Egis Körmend számára, időközben edzőt is kellett váltani, jöttek-mentek a légiósok, majd egy huszáros hajrával a legjobb 8-ba épphogy bekerülve az MTE ismét bizonyította tehetséges, fiatal edzőjével, Kocsis Tamással az élen, hogy mindig számolni kell vele.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában