Baleset

2023.06.06. 21:28

Sérüléses baleset miatt lezárták a 87-es utat Gyöngyösfalunál - fotók, videó

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Kedden kora este egy műszaki hibás Opel Meriva állt meg a 87-es út padkáján Szombathely és Gyöngyösfalu között. A sofőr az autó mellett állt az árok szélén, amikor egy Renault személyautó megállt a jármű mögött, majd egy Renault kisteherautó érkezett. A kisteherautó vezetője későn vette észre az álló autókat, ezért balra rántotta a kormányt, de szemből egy Audi érkezett, ezért a kisteherautós vissza is kormányozta ismét jobbra az autót és az álló Renault személyautónak ütközött. A Renault személyautó az Opelnak csapódott, amit az árokba lökött. Szerencsére az Opel vezetője el tudott ugrani az ütközés pillanatában, így neki nem lett baja azon kívül, hogy a derékig érő vizes fűbe esett. Megsérült viszont az Opel anyósülésén ülő felesége, akit a mentők a szombathelyi kórházba szállítottak. 

Forrás: Horváth Balázs

Információink szerint a szemből érkező Audiban is kár keletkezett, aminek a padkára és az árok szélére kellett húzódni, hogy ne ütközzön a sávjába áttérő kisteherautóval.

Forrás: Horváth Balázs

A mentés és a helyszínelés idején a 87-es út forgalmát korlátozták, a Kőszeg felől érkezőket Gyöngyösfalu belterülete felé terelték, míg a Szombathely felől érkezőket időszakosan megállították a rendőrök.

Forrás: Horváth Balázs


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában