Beavatkozások

2024.03.28. 12:22

Tűzhöz, balesethez és szén-monoxid-érzékelő jelzéséhez is vonultak a vasi tűzoltók

Három esetben kérték a Vas vármegyei tűzoltók segítségét műszaki mentéseknél és tűzesetnél tegnap.

Vaol.hu

Elektromos meghibásodás miatt keletkezett tűz tegnap reggel a sárvári Batthyány utca egyik irodaházában. A város hivatásos tűzoltói kiérkezése előtt az épületet tizenhét ember elhagyta. Az egység áramtalanította az épületet, a füsttel telítődött irodát átszellőztette, és a helyszínre kérte az áramszolgáltató szakembereit - számol be hivatalos oldalán a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.  

Ráfutásos balesetben ütközött össze tegnap délután három személyautó a 84-es főúton, Kemenespálfánál. A celldömölki önkormányzati tűzoltók áramtalanították az egyik járművet, valamint megszüntették a forgalmi akadályt. 

Életeket mentett a szén-monoxid-érzékelő tegnap este egy külsővati, Zrínyi utcai családi házban. A város önkormányzati tűzoltói méréseket végeztek az ingatlanban, mérőműszereik a konyhában lévő nyílt égésterű gázkazán közelében mutatták ki a szén-monoxid jelenlétét. Az egység a helyszínre kérte a gázszolgáltató szakembereit. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában