Kedd délelőttől

2022.08.08. 13:50

Változik a forgalmi rend a 8. számú főút Veszprém déli elkerülőn

A beruházó NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. megbízásából a STRABAG Építő Kft. kivitelezésében épül meg a 8. számú főút Veszprém déli elkerülő I. üteme a Litéri és Füredi csomópontok között. A tárgyi beruházás a 8. sz. főút 44+600-52+100 km szelvények között valósul meg, az egybefüggő 7,5 km hosszú útszakasz építése egyidőben, két külön tervezési szakaszban készül el.

Forrás: Pixabay

2022.08.09. kedd délelőttől az ideiglenes forgalmi rend az alábbiak szerint változik: a 73- as számú főút és a Sepsiszentgyörgy utca kereszteződésében visszakapcsolásra kerül a jelzőlámpa és megszűnik az ideiglenesen kialakított forgalmi rend. A 73- as számú főúton Balatonfüred irányából Veszprémbe közlekedőknek a továbbiakban nem kell behajtaniuk a Sepsiszentgyörgy utca körforgalmába és ott visszafordulni, valamint a Sepsiszentgyörgy utca irányából is ki lehet majd kanyarodni balra Balatonfüred irányába. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában