Megyeszékhely

2022.08.08. 15:58

Nyolc intézmény végzi az egészségügyi szakellátást kedden, a bomba hatástalanítása és elszállítása miatt

Közzétette honlapján a Csolnoky Ferenc Kórház, hogy a járóbeteg-ellátás keddi szüneteltetése alatt mely egészségügyi intézményekhez fordulhatnak a Veszprém megyében lakók.

Marton Attila

Forrás: Archív

A kórház közölte, sürgős, azonnali ellátást igénylő esetben az Országos Mentőszolgálat központi számát – 104 vagy 112 – kell tárcsázni, és az OMSZ munkatársai segítséget adnak a betegeknek. A Veszprém megyeieket attól függően, hogy milyen járóbeteg-ellátást szeretnének igénybe venni, és mi a lakcímük, a pápai Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelő, az ajkai Magyar Imre Kórház, a székesfehérvári Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház, a tapolcai Deák Jenő Kórház, a várpalotai Szent Donát Várpalota Kórház Egészségügyi és Szolgáltató Kft., a Zirci Erzsébet Kórház–Rendelőintézet, a szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház és a győri Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórház látja el kedden. A fekvőbeteg-ellátást a Nemzeti Népegészségügyi Központ határozatában – amely szintén a kórház honlapján érhető el – kijelölt szolgáltatók végzik a Veszprém megyében élőknek kedden.

Ahogyan arról lapunkban beszámoltunk, az Egyetem utcában talált második világháborús bomba hatástalanítása és elszállítása miatt látogatási és felvételi tilalom van érvényben a Csolnoky Ferenc Kórházban hétfőn és kedden.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában