Rendelet

2022.09.28. 14:00

Változik a behajtási rend Pápa belvárosában

Az önkormányzat képviselő-testülete szeptember 20-i ülésén elfogadta a korlátozott forgalmú területek behajtási rendjéről szóló rendeletet.

Polgár Bettina

Október 1-jén lép hatályba a rendelet, mely a Fő térnek a Korvin utca és Kossuth Lajos utca közötti szakaszára, továbbá a Kossuth Lajos utcának a Fő tér és a Deák Ferenc utca közötti szakaszára, valamint a Márton István utcára és a Ruszek közre terjed ki – tájékoztatott a Pápai Városfejlesztő Társaság Kft.

A rendeletben foglaltak értelmében a behajtási korlátozás alá eső területre behajtani a közútkezelő által kiadott állandó vagy eseti behajtási engedéllyel lehet. A behajtási engedély iránti kérelmet az engedély tervezett használatát megelőző legalább két munkanappal korábban az 1. melléklet szerinti formanyomtatványon személyesen vagy postai úton a közútkezelőnél (8500 Pápa, Anna tér 10.) lehet benyújtani, illetve elektronikus úton ([email protected]) megküldeni.

Címkék#parkolás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában