Kézilabda

2022.09.30. 14:36

A Gyöngyöst fogadják Veszprémben

A szerdai Bajnokok Ligája mérkőzés után ismét hazai környezetben szerepel a Telekom Veszprém, amely szombat 18 órai kezdettel a Gyöngyöst látja vendégül a kézilabda NB I-ben.

Horváth Gábor

Rodrigo Corralesék jó formában vannak Fotó: Pesthy Márton/Napló

Folytatta menetelését a Telekom Veszprém, amely továbbra is száz százalékos ebben a szezonban. Momir Ilics alakulata szerdán a Dinamo Bucuresti csapatánál bizonyult jobbnak a Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában, hazai pályán. A 33-30-as végeredményt hozó összecsapás nem volt sétagalopp a bakonyiak számára. Számítottak rá a hazaiak, hogy a Xavier Pascual irányította román együttes komoly ellenállást tanúsít majd, de azt talán ők sem gondolták, hogy a Dinamo az első félidőben négy góllal is vezet a Veszprém Arénában.

A szünet után aztán állva hagyta riválisát a Telekom, de végig komoly erőfeszítésre volt szükség Laugééktől. Szombaton újabb feladat vár a Veszprémre, a bakjnokságban két sikerrel, valamint egy-egy döntetlennel és vereséggel álló Gyöngyös érkezik a városba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában