Ingatlanbazár

2022.10.01. 15:00

Friss, ropogó házban várhatja a karácsonyt, Balatonudvarin! Vagy Örvényesen?

60 millióért önálló háza és telke lehet Balatonudvarin! Vagy Örvényesen. A hirdetés kissé zavaros. De egy biztos, az ingatlan annyira új, hogy itt egy darabig jó eséllyel semmit sem kell felújítani. Stabil befektetés és jövőkép: jöhet?

Ingatlanbazár

“Balatonudvari településen kínálunk eladásra egy 881 nm-es telken elhelyezkedő, 1 szintes, 81 nm-es hasznos alapterületű családi házat, amiben 2 szoba található, nem akadálymentesített, villanyfűtéssel és panorámás kilátással rendelkező felújított állapotú ingatlan. Az ingatlan építésének éve 1982. A parkolás udvarban megoldott. Sikeres adás-vétel esetén már 2 hónapon belül birtokba is vehető. Az ingatlan kertkapcsolattal rendelkezik, tartozik terasz, ami 20 négyzetméteres. [...]A kert, a kerítés, a ház kívülről igényesen felújított műanyag korszerű nyílászárókkal, bent a burkolatok, ajtók nem újak, de használhatóak, a hideg-melegvíz és csatorna rendszer új, a fürdőszoba kialakításra előkészítve, a profi burkoló csapat készenlétben, aki befejezi profi módon az Ön igényei szerint. Konyhabútor nincs az árban.”

 

“Tihany szomszédságában, a Balaton északi partjának gyöngyszemében, Örvényesen eladó jórészben felújított tégla építésű családi ház nagy kerttel(881 m2), remek helyen, ahol üdülésre, állandó lakhatásra és vállalkozásra is alkalmas. Teher, per és költségmentes, azonnal átruházható magánszemélytől. Örvényes Balatonfüred és Tihany szomszédságában található pici, csodálatos fekvésű település az ország legrégebbi látogatható vizimalmával, a legszebb fekvésű vadonatúj és INGYENES strandjával, ízbombákat kínáló éttermével és roppant kedves lakosságával. A háztól a strand pár perc séta, a teraszokról részpanoráma nyílik a Balatonra.  [...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!