Labdarúgó NB III

2022.10.02. 16:22

Pető Tamás alakulata egy pontot szerzett Győrben

Egy pontot szerzett idegenben, ezzel lecsúszott az első helyről a veszprémi labdarúgó csapat vasárnap az NB III nyugati csoportjában.

Horváth Gábor

Fotó: Penovác Károly/Napló

A 14. percben előnyt szerzett az ETO, a hazaiak a bal oldalon kerültek a vendégvédelem mögé, a beadás után Borsos közelről passzolt a kapuba, 1-0.

Ment előre, támadott a VLS, de nem sikerült egyenlítenie.

A 71. percben megfogyatkozott a házigazda, Ignácz kapta meg második sárga lapját. Még nagyobbá vált a bakonyiak fölénye, amely a 75. percben beérett, jobboldali szöglet után Iszlai 10 méterről a kapu bal oldalába fejelt, 1-1.

A 88. percben büntetőhöz jutott a Veszprém, de nem sikerült megszerezni a vezetést, Major középre tartó labdáját Kiss rúgta ki. Végig a VLS dominált a mérkőzésen, a vendégek több helyzetet is kidolgoztak, egy találatukat pedig les miatt nem adta meg a játékvezető. A lelkes Győr jobbára védekezett és kontrákból veszélyeztetett, Héningernek is résen kellett lennie a kapuban.

A Mór ellen győztes Puskás Akadémia II. megelőzte a VLS-t a tabella élén.

ETO Akadémia–VLS 1-1 (1-0) Győr. V.: Horváth M. ETO Akadémia: Kiss Á. - Szujó, Németh O., Lacza, Vincze, Vingler (Csáki, 76.), Tamás, Szabó T. (Tóth R., 67.), Deákovits (Sipőcz, 60.), Ignácz, Borsos (Huszár, 46.). Edző: Antonio Munoz. Practical VLS Veszprém: Héninger - Balogh, Dobsa, Molnár B. (Iszlai, 56.),  Major, Végh (Gálfi, 46.), Somogyi, Tóth M. (Kovács D., 56.), Baldauf, Horváth H., Zachán (Krebsz, 46.). Edző: Pető Tamás.

 

Címkék#foci#NB III

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában