Sérültek, ittas vezetés és a többi

2022.12.08. 09:37

Nyolc baleset történt 24 óra alatt megyénk útjain

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek.

Illusztráció

Forrás: rendőrség

A szolgálatot ellátó állomány két embert őrizetbe vett és négyet elfogott, közülük kettőt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások két embert ittas vezetés gyanújával állítottak elő. Biztonsági intézkedést hét esetben hajtottak végre – írja a police.hu.

A járőrök december 7-én 16 óra 7 perckor Balatonfőkajáron, a Kossuth Lajos utcában ellenőriztek egy személyautót és annak vezetőjét. Az intézkedéskor felmerült a gyanúja, hogy a helyi sofőr alkoholt fogyasztott, amit az alkoholteszteres vizsgálat megerősített. A férfit a rendőrök elfogták és előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra további mintavétel elvégzése céljából. Ellene 30 ezer forint közigazgatási bírságot szabtak ki a járőrök, majd  szabadon bocsátották.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!