24 óra krónikája

2023.03.22. 07:49

Rendőrkézre került a körözött veszprémi nő

A járőrök 2023. március 21-én reggel Veszprémben igazoltattak egy 44 éves helyi lakost - olvasható a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

Az intézkedés során megállapították, hogy a nő ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a korábban rá kiszabott pénzbírságot nem fizette be. A büntetést később az illetékes járásbíróság elzárásra változtatta át, azonban annak letöltését sem kezdte meg. A járőrök a körözött személyt elfogták, majd előállították és a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt fogott el az ellene kiadott körözés alapján. Tizenkét személyt állítottak elő, köztük egy embert ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!