Elmúlt 24 óra

2023.03.24. 07:58

Italozás után ült a volán mögé

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

police.hu

Forrás: Rendőrség

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök két személyi sérüléssel járó és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és három személyt fogott el, valamennyiüket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. Hét embert állítottak elő, köztük kettőt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. március 23-ára virradó éjszaka Tapolca határában állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az intézkedés során a sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult. Az egyenruhások az 57 éves gógánfai férfit további mintavételre előállították, vezetői engedélyét elvették, és ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőfeljelentést tettek ellene - tájékoztatott a rendőrség

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!