Gyors beavatkozás

2023.03.30. 07:27

Sérüléseket okozott magának egy őrjöngő férfi Veszprémben, rendőrök mentették meg az életét

A rendőrségre 2023. március 28-án 20 óra 50 perckor érkezett lakossági bejelentés, hogy Veszprém belvárosában egy férfi azonnali segítségre szorul, mert őrjöng és sérülést okozott magának - olvasható a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

Mint írják, a helyszínre érkező rendőrök haladéktalanul megkezdték a férfi ellátását, aki - végzetes lépésre elszánva magát - vágott sérüléseket ejtett az alkarján.

Az időközben értesített mentőszolgálat kiérkezéséig a Police Medic képzettséggel rendelkező Csuka Bence rendőr őrmester szakszerű nyomókötést alkalmazva ellátta a sérüléseket.

A gyors rendőri beavatkozásnak köszönhetően a mentő kiérkezéséig sikerült stabilizálni a férfi állapotát, akit kórházba szállítottak.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!