Bulvár-celeb

2023.04.02. 05:55

Elképesztő hír érkezett Szoboszlai Dominikról

Egekben a népszerűsége.

Forrás: Origo

Fotó: Csudai Sándor

A 22 éves létére már a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitányává kinevezett középpályás több területen is egyre feljebb jut. A válogatott meccseken lassan nincs olyan kisgyerek, aki nem az ő felszereléséből kunyizna - írja a Metropol.

Az Instagramon a Lipcsébe igazolása óta a 2,5-szeresére nőtt a követői tábora. Akkor 200 ezernél tartott, míg most már a félmillióhoz közelít a közösségi oldala. 

A labdarúgók piaci értékével foglalkozó Transfermarkt szerint pedig már Ronaldót is lekörözte az értéke. Az adatbázis, a 2024-es Eb selejtezőinek első két fordulója után frissítette a statisztikáit. Ez alapján 

 

Szoboszlai Dominiknak értéke 35 millióról 40 millió euróra nőtt, így most pont dupla annyit ér, mint a 20 millió euróra taksált Cristiano Ronaldo. 

 

Ugyanennyire becsülik például a friss világbajnok argentin válogatott motorját, Rodrigo de Pault (Atlético Madrid), a belga Romelu Lukakut (Internazionale), vagy éppen a Barcelona lengyel gólzsákját, Robert Lewandowskit. Micsoda nevek, azta!

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában