Szól a rádió?

2023.06.02. 09:43

Új pályázó indult a Méz Rádió frekvenciájára

A Veszprém 103,1 MHz médiaszolgáltatási lehetőség pályázatára egy cég nyújtotta be igényét, mely nem az eddig sugárzó Veszprém Rádió Kft. (Méz Rádió).

Cseh Zoltán

Szekeres Dávid, a Méz Rádió műsorvezetője interjú közben

Fotó: Cseh Zoltán

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2023. március 17. napján pályázati felhívást tett közzé a Hatóság honlapján és hirdetményi úton a Veszprém 103,1 MHz helyi vételkörzetű rádiós médiaszolgáltatási lehetőség használatára.

Az NMHH oldalán olvasható információk alapján a pályázati ajánlatok Pályázati Felhívás szerinti benyújtásának napján, 2023. április 17-én a médiaszolgáltatási lehetőség használatára egy cég, a Sláger FM-et működtető Favorit Masters Kft. nyújtott be pályázatot.

Ez egyébként nem áll messze a Veszprém Rádió Kft-től, hiszen mindketten azonos tulajdonosi csoport, a Tematic Media Group alá tartoznak.

A Médiatanács a Veszprém 103,1 MHz helyi vételkörzetű rádiós médiaszolgáltatási lehetőség 2023. június 26. napjától történő, kereskedelmi jellegű használatáról a közeljövőben dönt.

Megkerestük a Sláger FM-et, hogy mire számíthatnak a veszprémiek a jövőben, amennyiben döntés születik a frekvencia használatával kapcsolatban. Amikor érkezik válasz, frissítjük cikkünket.

FRISSÍTVE! Ürge Dezső, a Favorit Masters Kft. ügyvezetője megkeresésünkre azt írta, amint döntés születik a frekvenciapályázattal kapcsolatban, örömmel válaszolnak a kérdéseinkre, addig megértésünket kérik. 

Jelenleg három forgatókönyv lehetséges. Minden marad a régiben, csak új cégnév alatt; részben Sláger FM szól időnként helyi hírekkel; teljes mértékben a Sláger FM veszi át a műsort a 103,1 MHz-en. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában