Báthory kézilabda kupa

2023.06.04. 13:39

A házigazda bizonyult a legjobbnak

42. alkalommal került megrendezésre a Báthory kézilabda kupa, ahol idén négy iskola diákjai versenyeztek a gyönyörű serlegért. Az idei megmérettetésen részt vett a Báthory határon túli testvériskolája, a bezdáni Testvériség-egység Általános Iskola, a zirci Reguly Antal Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola valamit a balatonfüredi Eötvös Lóránd Általános Iskola a szervező Báthory István Sportiskolai Általános Iskola mellett.

Balogh Dávid

A sárga mezes báthorysok lettek a legjobbak Fotó: Nagy Lajos

 

 

 

Az első mérkőzést a tornán a házigazda játszotta a bezdáni csapattal, ahol könnyed és magabiztos játékkal már az első félidőben megnyugtató előnyt harcoltak ki a Báthory István Sportiskola tanulói, (9-3). A folytatásban is maradt a hazai dominancia, végül pedig 20-8-ra nyertek a nyitó meccsen. 

A további mérkőzéseken sem talált legyőzőre a Báthory, végül pedig ők emelhették magasba a kupát. 

A torna végeredménye: 

1. Báthory István Sportiskolai Általános Iskola (Veszprém)

2. Eötvös Lóránd Általános Iskola (Balatonfüred)

3. Reguly Antal Német nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola (Zirc)

4. Testvériség-egység Általános Iskola (Bezdán)

A torna legjobb kapusának járó díjat a báthorys Plop Ákos vehette át. 

A bajnok csapat tagjai: Bellovics Brúnó, Benis Bence, Csaba Zsombor, Hainsworth Kornél, Harnóczi Attila, Kenéz Attila, Kulcsár Máté, Nagy Levente, Plop Ákos, Plop Lőrinc, Vándornyik Ádám, Viczina Máté, Vörösházi Attila. Edző: Makkai Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában