Rendőrségi hírek

2023.06.06. 11:00

Papkeszi külterületén igazoltatták a rendőrök a sofőrt, nem hiszed el, mi derült ki róla

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és nyolc személyt fogott el, közülük egyet embert az ellene kiadott körözés alapján. Tizenegy embert állítottak elő, köztük kettőt ittas járművezetés gyanúja miatt.

A járőrök 2023. június 5-én délután a 710-es számú főúton, Papkeszi külterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az igazoltatás alkalmával megállapították, hogy a 19 éves enyingi lakos ellen a Székesfehérvári Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel egy korábbi pénzbírságot nem fizetett be. A járőrök a férfit ezután elfogták, előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra, majd a büntetés befizetése után szabadon bocsátották – írja a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!