Átigazolás

2022.06.29. 10:17

U17-es válogatott a ZTE FC-ben, Serafimov már elköszönt

A ZTE FC labdarúgócsapata szerda délelőtt újabb utánpótlás-válogatott labdarúgó érkezését jelentette be.

Kerkai Attila

Boros Zsombor a Grúzia elleni U17-es EB-selejtezőn

Forrás: Dömötör Csaba / Nemzeti Sport

Boros Zsombor az U17-es válogatott tagja, aki a Vasas Kubala Akadémiától érkezik a ZTE FC-hez. A klub honlapján Dragóner Attila sportigazgató elmondta, hogy követik azt a filozófiát, amit már korábban elhatároztak, így tehetséges magyar játékosoknak kínálnak lehetőséget.

Hivatalosan pedig még nem jelentették be, ám Nikola Serafimov, a ZTE FC védője Instagram-oldalán már elköszönt az egerszegiektől. A játékos bejegyzésében leírja, hogy mennyire nagy élmény volt a ZTE FC-ben futballoznia és mennyire nagyszerű volt az elmúlt egy év számára. A klubnak és a szurkolóknak is sok sikert kívánt, azt azonban nem írta le, melyik klubhoz távozik.

Mindenesetre az észak-macedón válogatottban is már bemutatkozott 23 éves védő kelendő lett teljesítménye alapján, a transfermarkt.com becslése alapján jelenleg 600 ezer euró a piaci ára. Korábban arról is szóltak a hírek, hogy idehaza az FTC és az FC Fehérvár is érdeklődik iránta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában