Az elmúlt 24 órában történt

2022.06.30. 07:28

Kerékpáros szenvedett balesetet Nagykanizsán

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában kettő könnyű sérüléssel és négy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 44 éves nagyrécsei férfi közlekedett 2022. június 29-én 13 óra 45 perc körül egy személygépkocsival Nagykanizsán az Erdész utcában. Amikor a Csengery utca kereszteződéséhez ért az ott elhelyezett "ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező" közúti jelzőtábla ellenére behaladt a kereszteződésbe és a neki jobbról balra a Csengery úttal párhuzamosan haladó a gyalog- és kerékpárúton  a Wlassics utca irányából a Sörgyár út irányába közlekedő 24 éves helyi férfival ütközött össze. A biciklis megsérült, az ellene alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket jelzett.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A szolgálatban lévő állomány az elmúlt 24 órában három személyt fogott el, közülük egyet az ellene kiadott körözés alapján. A zalai rendőrök hét főt állítottak elő, közülük egyet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában