Két meccs vár a héten az egerszegiekre

2022.07.04. 20:23

ZTE-Milan: kezdődik a jegyértékesítés

Hétfőn megkezdte szlovéniai edzőtáborát a ZTE FC NB I-es labdarúgócsapata, keddtől pedig elindul a jegyértékesítés a klubnál a július 23-ai, AC Milan elleni felkészülési mérkőzésre, ami a hagyományos Zete Fieszta részét képezi.

Kerkai Attila

Ubochioma Meshack cselez a Banja Luka elleni edzőmérkőzésen. A ZTE FC-re a héten két felkészülési találkozó vár

Forrás: Szekeres Péter / Zalai Hírlap

Szombaton még a horvátországi Koprivnicán lépett pályára Ricardo Moniz együttese és a Slaven Belupo elleni 2-1-es győzelemmel távozott onnan. A kék-fehérek hétfőn már Szlovénia felé vették az irányt, és Roglán ütik fel táborukat ezekben a napokban. Természetesen mérkőzés is szerepel a programban, így szerdán 11 órától a Slask Wroclaw együttesével találkoznak, hiszen a lengyel élvonal tagja szintén Szlovéniában edzőtáborozik. A ZTE FC-nek szombatra is jut egy mérkőzés, akkor az osztrák első osztályú TSV Hartberg otthonában lépnek pályára a zalaiak.

Mint portálunkon már beszámoltunk róla, a ZTE FC leigazolta saját nevelésű játékosát, Csóka Dánielt, aki 2017-ben igazolt Angliába és öt év elteltével tér vissza: három évre írt alá. Ő is ott lesz az edzőtáborban, de közben idehaza is zajlanak az események. Kedden ugyanis megkezdődik a jegyértékesítés a ZTE FC–AC Milan felkészülési találkozóra, amit a július 23-ai ZTE Fieszta keretében rendeznek meg. Az olasz bajnok vendégjátéka iránt nem meglepő, hogy óriási az érdeklődés, így a jegyárusítás első fázisában, július elejéig harminc százalékkel több szezonbérlet talált gazdára, mint egy esztendeje – kaptuk az információt a zalai klubtól. A bérletet vásárlók továbbra is ingyen tekinthetik meg a Milan vendégjátékát, akik viszont csak a gálamérkőzésre szeretnének bejutni, számukra kedden 14 órától indul a jegyértékesítés. A belépők 5990 és 9990 forint között mozognak (diákok és nyugdíjasok ezer forint kedvezményt kapnak). Online rendelés a ZTE FC honlapján érhető el, azonban személyesen is megválthatók a belépők: július 5-én kedden 14-19 óra között a stadion Pláza felőli jegypénztára lesz nyitva, július 6-tól pedig a Zete Shopban.

A Zete Fiesztán egyébként az AC Milan elleni találkozó alkalmával köszöntik a ZTE FC 2002-es, azaz húsz esztendeje bajnokságot nyert együttesét is. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában