Borzalmas

2022.08.07. 12:03

Megrázó részletek: 40 percig küzdöttek Klapka Dennis életéért

Egyik legjobb barátja mesélt a végzetes estéről.

Klapka György fia, Dennis 34 éves korában, epilepsziás roham következtében elhunyt. A halálhírt Klapka özvegye erősítette meg. A Borsnak Dennis egy barátja mesélt a tragikus esetről és pontosította, hogy mi is történt azon a végzetes péntek éjjelen.

– Egy közös barátunknál volt aznap este. Volt egy pont, amikor Dennisnek el kellett mennie pisilni. Elindult és összeesett. Kiderült, hogy rohamot kapott.Mire a mentő kiért, addigra már 40 perce küzdöttek a barátom életéért.Sajnálatos módon a mentős megállapította kiérkezés után, hogy Dennis meghalt – mesélte kollégánknak megtörten Máté László, aki feladatának tekinti, hogy mindenkinek elmondja, mennyire egy jó ember volt az ő Dennis barátja.

– Mindenki úgy emlékszik rá, alkoholista, depressziós, drogos, de senki nem beszél arról, hogy 180 fokos fordulatot vett az élete az elmúlt hónapokban. Szeretném, ha mindenki tudná, hogy ez az ember teljesen felépült. Felújította a lakását, foglalkozott a barátaival, és mindent megtett volna azért, akit szeretett.Zokszó nélkül segített bárkin.Amiről senki nem beszél, az az, hogy mennyire magára hagyta őt a családja. A Marin kívül senkire nem számíthatott, senki nem beszélt vele. Én három évig éltem együtt Denissel, és egy nagyon jó ember volt. Sajnálom, hogy így kell tőle búcsút vennem – tette hozzá megtörten a barát.

Megérezte előre

Klapka György özvegye a tragédia napján felhívta még Dennist, de miután a kellemes hangvételű beszélgetésnek végeszakadt, az asszony tudta, hogy valami baj van, valami baj lesz. Állítása szerint megérezte, hogy történni fog valami szörnyűség. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában