Sorsunk, életfeladatunk a csillagok tükrében

2022.08.09. 18:00

Asztrológiai előadás lesz pénteken Zalaegerszegen

Milyen lehetőségeket kínál a sors? címmel Takács Tibor asztrológus tart előadást augusztus 12-én, pénteken 18 órakor a LÉSZ Kft. földszinti előadótermében, a Kert utca 39. szám alatt.

Mozsár Eszter

Takács Tibor asztrológus, a Metamorfózis iskola alapítója

Forrás: ZH

Takács Tibor hatgyermekes édesapa, akinek első gyermeke sérülten jött világra, majd betegség következtében első feleségét is elvesztette. Rádöbbent arra, hogy változtatni kell életén, méghozzá úgy, hogy nem fogadta el a véletlenek lehetőségét. Azt kereste, mi mozgatja a világot. 1995-ben megalapította a Metamorfózis asztrológiai iskolát, azóta országszerte oktat, tanításának alapja a szimbólumok rendszere és az analógiák kapcsolata. 1998-ban megjelent A fejlődés iskolája című asztrológiai könyve, ezt további hét kiadvány követte. Barátaival, tanítványaival közösen megalapította a Chaldaeus Asztrológiai Közhasznú Alapítványt, melynek célja az emberek szellemi és anyagi összetartozásának tanítása. Portálunk érdeklődésére Takács Tibor elmondta, úgy véli, hogy az emberek többségének nincs „sorstudata”, s amikor szembesülnek élethelyzeteikkel, azt érzik, a sors ellenük dolgozik. Mint mondta, azt az irányvonalat képviseli, ami kimondja, minden ember tökéletesnek születik egy életfeladattal párosítva. A problémát az okozza, amikor nem ismerjük fel életfeladatunkat. A szakember azt kutatja, hogy adottságaink, lehetőségeink milyen életterületen teljesedhetnek ki. Az asztrológia ebben a felismerésben nyújthat segítséget, véli a budapesti asztrológus, aki évekkel ezelőtt tartott már előadást Zalaegerszegen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában