Rongálás

2022.08.15. 14:48

"Rabul ejtette” vendéglátója kerékpárját, majd a tányérait is összezúzta a zalaszentgróti nő

Nem kapta vissza a lemondott szállása díját a 40 éves zalai nő, ezért törni-zúzni kezdett. Rongálás miatt nyomoztak a ceglédi rendőrök.

zaol.hu

Fotó forrása: Magyar Rendőrség/Facebook

A rendőrség szerint a 40 éves zalaszentgróti nő a három éjszakát kettőre apasztotta, majd jelezte albertirsai szállásadójának, hogy kéri vissza a különbözetet. A tulaj először beleegyezett, de többszöri noszogatás után sem történt semmi, ami alaposan felbosszantotta a nőt. 

A nézeteltérés addig fajult, hogy a nő bezárta a szobájába a tulajdonos kerékpárját és közölte, addig nem adja vissza, amíg meg nem kapja pénzét. A férfi nem engedett, hajlandóságot sem mutatott a vita rendezésére, a nőnél - elmondása szerint - ekkor szakadt el a cérna. Dühében tányérokat kezdett földhöz vagdosni, először az udvaron, majd a raktárban folytatta. Összesen 80 tányérat, 6 üvegpoharat és 10 csészét tört darabokra, amelynek a tulajdonos szerint  87.100 forintos kár.

Az asszony nem vitatta tettét, ám azt tagadta, hogy bűncselekményt követett el. Állítása szerint nem a károkozás volt a célja, hanem az, hogy valamilyen formában rákényszerítse szállásadóját járandósága visszafizetésére, mert anélkül nem tudott volna hazautazni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában