Az elmúlt 24 órában történt

2022.09.25. 08:22

Nem adott elsőbbséget a neki balról érkezőnek az autós Keszthelyen

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában egy könnyű sérüléssel, valamint hat anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

police.hu

Forrás: police.hu

Egy 34 éves marcali férfi és három utasa közlekedett személyautóval 2022. szeptember 24-én 18 óra 5 perc körül Keszthelyen a Lóczy Lajos utcában. Amikor a Zámor utca kereszteződéséhez ért, az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított elsőbbséget a neki balról érkező 66 éves balatonmáriafürdői által vezetett személyautónak, és összeütköztek. A balesetet okozó jármű sofőrje és kettő utasa és a másik jármű vezetője könnyebben megsérült.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A szolgálatban lévő állomány az elmúlt 24 órában hat főt bűncselekmény elkövetésén ért tetten, és további négyet állított elő bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés három esetben történt – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!