Tájházi színházi esték

2022.09.29. 15:00

Színjátszó bemutatót tartottak Zalalövőn

A kedvezőtlen időjárás miatt a Petőfi utcai néprajzi örökség udvara helyett a Salla Művelődési Központban tartotta meg Tájházi színházi esték elnevezésű programját a Zalalövői Tájház Egyesület. A meghívott fellépő ezúttal az Alibánfai Ripacsok Társulat volt, amely két darabot tűzött műsorra.

Gyuricza Ferenc

Az Alibánfai Ripacsok Társulat a Hans Sachs által írt A férj a gyóntatószékben című jelenetet is bemutatta. Képünkön: Berek Krisztina Fatima és Kocsis Tamás

Forrás: Gyuricza Ferenc / Zalai Hírlap

Komáromi István, a szervező egyesület elnöke lapunknak elmondta: ez már a negyedik színjátszó programjuk volt, s továbbra is az a céljuk, hogy vidám kikapcsolódási lehetőséget kínáljanak a városban és környékén élők számára. A kedvezőtlen időjárás miatt az utolsó pillanatban kellett dönteniük a helyszín áthelyezéséről, ezért a technikai körülmények nem voltak optimálisak, a visszajelzések alapján azonban a nézők így is jól szórakoztak. Az egyesület legközelebb október 8-ra szervez programot, akkor a már szintén hagyományos városismereti túrájukat rendezik meg.

 Az Alibánfai Ripacsok Társulat a Hans Sachs által írt A férj a gyóntatószékben című jelenetet is bemutatta. Képünkön: Kovács-Magyar Zsófia és Berek Krisztina Fatima
Forrás: Gyuricza Ferenc / Zalai Hírlap

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában