Valaki láthatta a balesetet

2023.01.27. 14:45

Halálos motorosbaleset Zalaegerszegen - Szemtanúk jelentkezését várja a rendőrség

Halálos kimenetelű közlekedési balesetben kérik a zalai rendőrök az állampolgárok segítségét.

Police.hu

Forrás: police.hu

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 20000/320/2022. bűnügyi számon halálos közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

2022. december 25-én 13 óra 30 perc körül Zalaegerszegen, a Hock János utca és a Belső Elkerülő utca kereszteződésénél egy motorkerékpár két személygépkocsival ütközött. A baleset következtében a 23 éves motoros olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendelkezésre álló információk alapján a baleset időpontjában egy arra közlekedő, ezüst színű, Suzuki Swift típusú személyautó utasai szemtanúi lehettek a balesetnek.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében kérjük, hogy aki szemtanúja volt a közlekedési balesetnek, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, vagy hívja a 06-92-504-300-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es díjmentesen hívható segélyhívó számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!