Elismerés

2023.02.02. 11:23

Deák Attila lett az év iskolarendőre Zala vármegyében

Deák Attila rendőr törzszászlós, a Lenti Rendőrkapitányság körzeti megbízottja vehette át idén a díjat az előző tanévben végzett kiemelkedő iskolarendőri tevékenységéért.

police.hu

Forrás: police.hu

Az Országos Rendőr-főkapitányság Országos Baleset-megelőzési Bizottsága által 2008. szeptember 1-jén indított, „Az iskola rendőre” elnevezésű program célja az iskolások biztonságos közlekedésének, szabálykövető magatartásának elősegítése, valamint közlekedési ismereteik bővítése.

Az előző évekhez hasonlóan, idén is díjazták azokat a munkatársakat, akik kiemelkedő teljesítményükkel hozzájárultak a program sikerességéhez, valamint a gyermekek közlekedéssel kapcsolatos tudásának bővítéséhez.

Zala vármegyében az országos szakmai elismerést Deák Attila r. törzszászlós, a Lenti Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának körzeti megbízottja kapta a 2023. február 1-jén Budapesten megrendezett eseményen – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában