Frissen Zalából

2023.02.05. 09:05

Újra van áramszolgáltatás Letenyén

Benedek Bálint

Forrás: Illusztráció!

Frissítés: 

Néhány perce, vasárnap délután érkezett a friss hír Farkas Szilárd letenyei polgármestertől, hogy a városban kora délutánra helyreállt az áramszolgáltatás, tehát mindenütt van áram, miután az áramszolgáltató szakemberei befejezték a hiba elhárítását. A városvezető egyúttal köszöni a lakosság türelmét, hogy ezekben a nehéz órákban is kitartottak és türelemmel várták a probléma kezelését.

Előzmény:

A Söjtör-Letenye gerincvonalon volt elektromos hiba a szélvihar miatt, de részben már helyreállt a városban a háztartások elektromos ellátása. 

- Sajnos néhány utcában: Farkas József, Kossuth Lajos, Kárpáti, Platánfa, Csallóköz szintén részben még nincs áram - fogalmazott Farkas Szilárd polgármester. - A szolgáltató türelmet kér, javítják a problémát trafókörzetenként. A központi hibabejelentő túlterheltség miatt időnként nem elérhető, ezért szintén megértést kérnek. Folyamatosan azon dolgoznak, hogy minél előbb rendeződjön a helyzet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!